Om oss


Diana heter jag som äger  K9 Fitness. 

Jag köpte min första egna hund 2001, Viktor en väldigt speciell och underbar Shih-tzu kille. Älskade livet som hundägare så redan 2003 fick min nästa hund Whisky flytta in. 2005 bestämde jag mig för att ta nästa steg och köpte upp ett hunddagis. Sedan dess har mitt egna företagande och mitt hundintresse växt sig starkare och starkare. 2006 föll jag pladask för rasen Stafford Shire Bullterrier och Ulla blev starten för min fina staffe flock jag idag har på 6 livliga och underbara staffar. Jag tränar och tävlar i många olika hundsporter, Rallylydnad, Agility, Viltspår och är i startgroparna för att ge mig på att tävla i Nosework. Jag har certifierat två av mina hundar i specialsök efter Vägglöss. 
Hundens anatomi har alltid intresserat mig, så redan 2008 gick jag min första massagekurs för hund.
Ju mer tid man lägger på sina hundar, desto mer vill man ge dom. Jag har under åren alltid tränat mina hundars fysik för att dom ska vara starka och må bra. Så för 4 år sedan bubblade en tanke upp hos mig. Den växte och växte, och nu står jag här i startgroparna för K9 Fitness. 
Elin  heter min underbara kollega som kortfattat kan beskrivas som en stark, påhittig och duktig människa. Tack vare henne så blomstrar K9 i dagsläget. Hon är hundfysioterapeut ( utbildad vid svenska hundfysioterapiskolan) och har i 5 år jobbat utomlands (Tyskland) innan hon flyttade hem och vi hittade varandra. Hon är mån om hundarna hälsa och jag kan själv bara lyssna på all kunskap hon har inom sig.