Om oss

Vi lärde känna varandra 2006 när Diana ägde och drev sitt första hunddagis. Vi blev snabbt vänner och har sedan dess hunnit med många träningspass och roliga hundresor under åren. Vi har ägt flera hundföretag både var för sig och tillsammans. För 4 år sedan växte en dröm fram, att vi skulle öppna upp ett hundcenter. En samlingsplats för alla hundälskare, där det skulle finnas allt man kan tänka sig för sin bästa vän.
Nu står vi här och vår dröm har slagit in, i Maj 2019 öppnade vi upp vårt Friskvårdcentrum.
Vi ser så fram emot att få dela den här resan med alla er.



Denice 

När jag bara var ett litet barn delade jag och min farfar på en strävhårig taxhane som hette Key. Så småningom flyttade äntligen familjen första hund in hemma. En schäfertik -Liselle. Tillsammans med henne startade mitt enorma hundintresse. Blev medlem i Sveriges hundungdom och började träna varje vecka med Liselle på brukshundsklubben. En helt ny värld som fick mig att vilja lära mig mer. Så när det var dags för att välja utbildning blev det Hundsportsgymnasiet som kallade. Köpte min första egna hund som var en Australian Shepherd hane på
1 år. Texaz var en utmaning med många problembeteenden i bagaget. En sann läromästare. Började tävla i de flesta hundsporter och har under åren tävlat i Bruksgrenarna, Rallylydnad, Agility, Freestyle, HtM, Juniorhandling, och Tävlingslydnad. Där fastnade jag och blev inbiten av allra högsta grad. Idag består min flock av 6 border collie tjejer och en faraohundsdrottning. Jag tränar och tävlar med höga ambitioner inom Lydnaden. Utbildat mig till hundinstruktör och nyligen gjort min examination i Specialsök som instruktör. Jag har utbildat och certifierat Vixi som Vägglushund. Under åren har jag haft många omplaceringar som alla krävt någon typ av rehabilitering. Min enorma nyfikenhet har lärt mig mycket under åren och 2015 började jag en 1 årig hundfysioterapeaut utbildning via Redog. Drömmen om att jobba med rehabilitering och hundens kropp har funnits i många år. Tillsammans med Diana slår nu drömmen in och vi öppnar upp K9 Fitness. 


Diana

Jag köpte min första egna hund 2001, Viktor en väldigt speciell och underbar Shih-tzu kille. Älskade livet som hundägare så redan 2003 fick min nästa hund Whisky flytta in. 2005 bestämde jag mig för att ta nästa steg och köpte upp ett hunddagis. Sedan dess har mitt egen företagande och mitt hundintresse växt sig starkare och starkare. 2006 föll jag pladask för rasen Stafford Shire Bullterrier och Ulla blev starten för min fina staffe flock jag idag har på 6 livliga och underbara staffar. Jag tränar och tävlar i många olika hundsporter, Rallylydnad, Agility, Viltspår och är i startgroparna för att ge mig på att tävla i Nosework. Jag har certifierat två av mina hundar i specialsök efter Vägglöss. 
Hundens anatomi har alltid intresserat mig, så redan 2008 gick jag min första massagekurs för hund.
Ju mer tid man lägger på sina hundar, desto mer vill man ge dom. Jag har under åren alltid tränat mina hundars fysik för att dom ska vara starka och må bra. Så för 4 år sedan bubblade en tanke upp hos mig och Denice. Den växte och växte, och nu står vi här i startgroparna för K9 Fitness.