Hundpensionat

K9 Fitness hundpensionat


Ska du åka iväg på semester och behöver hjälp med din fyrbenta vän så erbjuder vi nu hundpenaionat med det bästa din hund kan få. 

Din vovve blir en i flocken. Den kommer få göra allt det roliga man själv gör med sina hundar. Den är med oss under dagarna när vi jobbar på friskvårdcentret och följer med oss sen hem på kvällarna. Stannar din vovve över helgen så är den med oss hemma. Det kostar inte en massa extra att få ha hunden i hemmiljö utan ingår som en helpaketslösning i ett väldigt fint erbjudande. 


Vill ni att hunden ska tränas så är det också något som ingår. Ni fyller i en blankett med all info vi behöver veta och även om man vill att hunden ska tränas i poolen, wtm eller i hundgymmet. Hur skönt skulle det inte kännas att få sin hund insimmad tills man komemr hem efter semestern. 


Maten ingår om man inte har något eget specialfoder. Det vi erbjuder är Four Friends torrfoder och vom og hundemat färskfoder. 


Vi klipper även klorna på din hund om så önskas. 


Vi återkopplar dagligen med bilder och text så ni vet hur det går för er hund. 


Vi träffas för ett möte i vår lokal på Åkerivägen 3 i Täby där vi diskuterar fram en bra lösning för er vovve och även lämning & hämtning sker där om man inte önska få hämtning & lämning. Det görs i mån om tid och kostar inget extra. 


Priset för pensionat hos oss med träning kostar 500kr/påbörjad dag. 


Detta ingår i vårt pensionatspaket


-hemmiljö

-hundträning (simning,wtm, gym)

-mat (FF torrfoder & vom og hundemat)

-kloklippning

-återkoppling dagligen med bilder/text

-hämtning/lämning ( i mån om tid )