HundkurserVåra Hunkurser     1600kr

VALPKURS


Vår valpkurs riktar sig till valpar i åldern 4-6 månader och lägger en god grund för era kommande äventyr i livet. På kursen fokuserar vi på kontakt, följsamhet, lek, passivitet, relation, koppelträning, inkallning, lek, sitt, ligg, hantering och häsa fint. 
Nu är tiden för dig och din valp att lära känna varandra och börja ert liv tillsammans. 

 


6 timmar fördelat på 4 träffar28/10, 4/11, 11/11, 18/11Pris 1600kr

UNGHUNDSKURS


Under unghundstiden lägger vi grunden för en väl fungerande kommunikation och lydnad. Vi varvar denna kurs med teori och enkla övningar som stärker ert samspel. Vi tar upp inlärningspsykologi, belöningsteknik, hantering, inkallning, passivitetsträning, kontakt, stimulikontroll etc. Vi tittar på beteende, kroppsspråk, samspel, signaler, aktivering, berikning etc. Hur kanaliserar vi på bästa sätt den unga hundens energi? Hur påverkar hormonerna hunden? Hur håller vi kontakten i miljöer där det finns mycket andra roliga störningar?


Kursen avslutas med hundsim i poolen. 


8 timmar fördelat på 2, 3 eller 4 träffar
Pris 

CIRKELTRÄNING


Att träna balans bygger både hundens mod och styrka. Med balansboll kan vi göra så mycket med små medel. Det är enkelt och roligt och samtidigt effektivt. Hunden blir bättre på att använda sin kropp, får en bättre koordination och snabbare reflexer.


Vi kommer bygga olika cirkelbanor varje vecka för en roligare och varierande träning. 

Man kan hänga med att träna varje vecka eller varannan vecka. Pris 

NOSEWORK STEG 1


En utmärkt sysselsättning & aktivering för din hund, där din hund får använda sitt bästa sinne – NOSEN. Ni ökar ert samarbete och relation

På denna grundkursen börjar vi lära hunden doften eukalyptus och provar inomhussök och behållarsök.

På tävling så är det 4 olika moment, lådsök, inomhussök, utomhussök & fordonssök och man tävlar med 3 dofter, på denna kurs börjar vi med eukalyptus


Varje deltagare får ett startkit med 10ml eukalyptus, behållare, small , xs, xxs, hydrolatburk och en topsburk med 40 ekologiska topshuvuden. 


4 träffar á 1,5 timmar
Pris